my followers :)

Wednesday, 18 May 2011

: SAKIT HATI AKU ! :

okay okay . aku da mUak gila ngan pangai kau t0e ! suke sgt tipu aku . hati aku sakit sgt tawu ta .. Bengang p0n ade gak nie . np lah tetiba kau mucol dLm edop aku ? np MR.A ? hari2 kyte MCG tapy kau ta pena skit p0n na jjor ngan aku ! np aku d beritahu oleh org lain pasal kau dah bepunya ? np kau ta sendiri yg bgy tawu aku ? kau ckp kau SAYANG aku , kau BAHAGIA if aku d samping kau , tapy kau tipu aku ! seriously aku BENCI TAHAP GABAN ngan kau MR.A ! aku ta bole na simpan bende nie sorg2 . aku na sume 0rg tahu yg aku sakit hati ngan kau ! s0e MR.A  .. aku bingung na pk sume nie . aku ta bole na maaf kan kau skrg . aku na kau belajar ERTI KESETIAN ! kau mintak aku maaf kan kau , mintak aku bagy peluang lagy skaly kat kau .. tapy aku ta bole .. ta bole ! ta bole !!  perit gila aku ase skrg .. hidop aku da tak bemakna sejak aku kehilangan MR.M aku .. aku still syg kat MR.M . if dy bace lah blog aku nie , aku na dy tahu yg aku masih SAYANG kat dy . =,='

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...