my followers :)

Monday, 25 July 2011

BENGANG NGAN KAU "EX"

nmpk tittle kat atas ? okay , entry kali nie syaz bengang skit about EX syaz . before syaz na mule citer , syaz mintak maaf dulu kalo2 bahase yg syaz gune nie agak "KASAR" n kalo terguna "AKU" bwad2 tak tahu saje yee . hihihi (: continue story , syaz tanak tayang2 name dy kat sini , wat semak hidup je !! syaz na couple ngan sape tu syaz punya pasal okay . kite dah tade pape kan ? so , kau bwad hal kau , syaz bwad hal syaz sendiri !!
syaz couple ngan abg angkat syaz tu suka hati syaz lahh . sbb dy pandai amek hati syaz , dy syg yg syaz , ta HIPOKRIT mcm kau ! depan aku je kau ta isap rokok , blakang ? WTF lah kan (:
skrg nie kau na sakit hati pesal ? kau tanak layan aku ? kesah pulak aku ! kau dah EX , EX jelah . tak payah na bising2 lah kan . na jage aku konon , baik kau jage MONYET la sial ! time couple BERSAYANG-SAYANG lagy ngan aku . time clash mcm ****** !! mule lah na RINDU-2 aku , mule lahh KEJA-2 aku . then time couple , soh clash kan sume abg angkat . hello ! kau tade hak okay na halang aku sume t0e . jelez ke main lagy . dlm fb MAIN CHAT-2 NGAN POMPAN engat aku tak tahu ke sakai ? lbey baik aku couple ngan org betol-2 ikhlas ngan aku like AMIRUDIN ISHAK . hehehehe ...
na aku kelua kan balik ayat2 yg kau lempar kan kat aku ? "DULU BERANGKAT-ANGKAT . SEKARANG DAH TERANGKAT" hahahaa , pergi lantak la sama kau . better aku couple org yg umo nye atas aku . befikaran matang .. kau panas ? go head . aku dah bency tahap gaban sama kau tuu . kalo kau bace blog aku , grenty kau menyirap kan ? GOOD ! bole tahu sikit diri kau tu mcm mana kan . terok ta terok lah kan . nasib baik aku couple ngan kau 2 months je .. tapy manyak gak time aku abes ngan kau =='
ckop lah hanye 2x je aku couple ngan kau . sumpah tanak dahh ! myb dulu aku tegila2 kan kau . skrg aku tegila2 kan abang angkat aku pulak . HAHAHA ..
puas aku kutok2 kau . huhhh !! dalah , aku na buang kau jao2 .. aku dah mls na pk pasal kau . dah mals na face to face ngan kau . kau na benci aku ? bagus lah . tadelah aku nyusah kan edop kau lagy :D
hemm , okay lahh . aku dah benci ngan sume nie . behenti sampai sini jelah kisah kitee . lepas nie dah tade kesah kau lagy aku na petik2 . SELAMAT TINGGAL "B"


hemm , syaz dah telalu bengang sgt nie , maaf skali lagy kalo syaz kurang ajar . syaz ta beniat nak lukekan hati sape2 . just kemarahan nie ta bole na tahan lagy . sorry to EN.BLOG sbb syaz awak kene kan ? hehehee .. doakan kebahagian SYAZ N MROL (:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...