my followers :)

Tuesday, 18 October 2011

aku single (!)

salam all !
hmmmm ~~
syaz tengah kecundang nie .. arghh ~~

syaz dah clash ngan ameerul .. grrrrr -,-'
sbb dy tuu kong2 syaz ! dy kate syaz nie terlampau sosial .. abah kau lahhhh !!!
pastu dah marah2 , mcg2 syaz maki pesume , syaz balas balik pastu dy foward mcg syaz tuu kat ibu syaz . shit la ! nasib baik syaz ckp elok2 .. haihhh , sume nak salah kan syaz , apelah masala ~
kau yg mintak clash , aku gak yg kene ! hey , sial lah kau nie . aku bengang gila lahhhh !!
now , kau nak jelez2 lbey pahal ? baru bf , dah kecoh ! bukan suami pun kan .



huhh !! aku benciiiiii kau gegila skrg even kau tu pacik aku .. grrrr -,-'
huhh !!!!! mlm tadi kau call adek aku , pk aku tak tahu kee ?
nak bwad luahan hati konon , fuck lah !
aku nak citer pasal kau dlm blog pun , dah mls kau tahu tak ?
followers aku pun , benci baca benda nie ..
aku benci kau lah !!!!! nak bwad baik pulak kau depan family aku nie .. heyyy , KALO KAU MATI PUN TADA NYA PAKAI KAIN KAFAN ROMP , TADA NYA PAKAI KAPAS BODY GLOVE ! erghh !!! sial2x
buang masa aku jee layan budak tak matang mcm kau .. bende kecik pun nak di perbesa
kan lagi ! masok tadikan la weh .
now , syaz bebas nak bwad ape ! kau nak sebok2 lagi pahal sal hal aku ? jgn bz body sgt
bole tak ? semak hidup jee !!



#SOE ALL , KALI NIE SYAZ TERPAKSA GUNA "AKU , KAU" YELAHH , TENGANG BENNGANG GILA NGAN MAKHLUK ALLAH TUU .. N SOE KALO ADE TERKASAR

--------> i want SAM back (:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...