my followers :)

Tuesday, 1 November 2011

credit to HIM :'(

salam all :)
syaz nak bagi lagu nie kat SI DIA
thanks a lot awak ! tapi bukan PAES okay :)
syaz ngan paes still okayy lagi .. dlm hal nie antara syaz ngan SI DIA jee tahu ..




hmm , syaz harap dy dengar la yee . syaz dah tanak ape2 dah kat dy .. STOP BERHENTI MENGHARAP ! nak marah tak guna lagi kan . so , kytorg amek keputusan tanak contact antara satu sama lain ! syaz tak pena pun nak add mem2 kolej dy . just ade sorg pompan tujelah yg syaz add .. lepastu , syaz remove balik . syaz dah malas nak pk ape2 lagi . cukop laa sampai di sini ! awak jaga diri baik2 yee . ye , syaz tahu awak bace blog syaz nie .. syaz tak salah kan awak , okay myb nie sume salah syaz .. syaz mintak maaf dari hujung rambot hingga hujung kaki .
syaz bodoh sbb tunggu awak mcm org gila ! last2 , di kecewakan . dy lebih pentingkan pompan tuu dari syaz .. now , syaz dah block fb dy ! syaz terpaksa bwad cetu kat dy n terpaksa bwad dy benci syaz .. dengan care nie , syaz dpt lupekan kisah kytorg dulu .. syaz dah penat ngan sume nie awak .. syaz harap lepas nie awak bahagia with someone yg matang n yg awak cinta sepenuh hati ! syaz dah delete num hp dy , delete pica dy and all yg ade kene mengene ngan dy ..
bye awak :)



syaz okay lagi ngan paes okay ? syaz harap , paes dpt bahagia kat syaz n dpt lupekan si dia !
bye all , take care :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...