my followers :)

Wednesday, 17 August 2011

BOSAN "......."

hello all :)
hari nie syaz bosan main gila ouhh .. asek dok uma jee ==' dok uma online , tydo online tydo . mandy nye bila ? HAHAHA , mandy nyee time before maghrib tady .. sohaii sohaii =D
hari nie , syaz ade gadoh ngan SOMEONE ! erghh ~ tensen doh ==' bukan AMIRUDIN ISHAK yaw ! hmm .. gado sehingga cancel na kelua g TS !! mcm #$%^ *saba syaz , bulan pose nie . tak baik marah2;) ye , cuti nie bwad syaz tensen gila ! kat skola pon same . grrr !!!!!! bila lah na RAYA nie . tak saba nak balik kg .. na panjat pokok rambutan wehh :D
lagu raya dah bekumandang . kehangatan raya dah terasa doh . tambah2 lagi bila baju raya dah na siap ! wahhh~ happy gila beb !
raya tahun nie syaz raya kat PAHANG , kg belah ayah . tiap tahun kot balik sane . kg ibu ? hmm , nenek dok medan je pun . kalo ade pun kg moyang syaz . hihihi ... act , syaz tak tau na citer ape kat korang hari nie ~ yelah , BOSAN punya pasal kan :)
mana pegi nya BF syaz ? hmm , dy kurang sehat lahh :'(
esok baru lah dy g klinik =='
sengaja g pegy klinik pagi esok , sbb dy tanak syaz follow dy lettuw XDD
kesian nyaa "B" syaz tu . tape k syg .. bby always doa kan b cepat sehat tubuh badan . susah senang kite besama ;) *yg lain jgn jelez k;)

ape pendapat korg pasal blog syaz nie ? simple ke tak ? serabut ke tak ? okay ke tak ? HAHA , bgy je komen . syaz tak kesah mana .. sila tinggal kan komen kat CHAT BOX tu yee =)
korg syg syaz tak ?
saje je syaz nak tahu ,, hihihi ...
syaz tak suka ouhh kalo org tu dah janji ngan syaz na kelua , tapi TAK JADI bengang dohhh ~ maaf la ye kat sape2 yg terasa tuu "......"
senang citer , hari nie paling BOSAN~ ye syaz tahu hari nie hari NUZUL AL-QURAN but nothing to do ==' mcm nak nangis pulak syaz :'(
hmmm , okayy lah . syaz na walking la kat blog org . jgn lupe FOLLOW BLOG syaz nie ..
SALAM RAMADHAN all ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...