my followers :)

Friday, 19 August 2011

: TENTANG PERASAAN KU =='


hello dude ;)
entry kali nie syaz nak luah kan persaan syaz yg mcm2 ade nie . HAHA , ;) first syaz na ckp pasal JELEZ =='

hmm , now syaz tak tau lah hn PERASAAN tu tetiba muncol . sedangkan kytorg dah 4 bulan clash . but perasaan syg tuu still ade lagy . hari nie AWEKS dia balik PJ sbb AWEKS tu blaja kat PERLIS . act , syaz tahu pon pasal nie dari KAKAK dy :) so , tak perlu pun sebot name dorg kat dlm nie k ^^ so , syaz taw dorg tenga BAHAGIA sekarang :)

aduhhh ~ plis la buang perasaan nie jao2 =='
tapi syaz tak bole ouhh . tapelah , myb baru lagy kan clash ngan dy . ya , BARU "___"


then , perasaan MARAH pulak !
syaz bengang gila ngan EX syaz dulu nie . dulu time couple soh syaz break kan sume abg angkat syaz . sbb dy tade abg angkat n kakak angkat , KUNO kot ! bahahahaa :D pk syaz na ke break ngan dorg ? walawehh ! sampai mati pun takkkk doh .. HAKKTUIHHH !!! meh sini aku promote ayat kau jap . "MULA-MULA ANGKAT2 NANTI KANG TERANGKAT" okay , now mang aku dah terangkan . sbb , dy pandai jaga aku . kau ? now , aku tunggu TURN kau pulak k :)
balik skola same2 , naik moto ke hulu hilir . HAHA , patot la awek kau tinggal kan kau . syaz ngan abg angkat syaz pon tade lebih2 mcm kau . org BATAK mang cetu kan , BIA KAN DIA ^^


and the last one HAPPY :)
yess , happy sbb terpilih menjadi wakil sekolah ke peringkat kebangsaan 2011 . perghhh !! seronok tak seronok lah kan :D
sume free pulak . baju n selua 4 helai then kasot .. fuhhh~ suka beb ! korg ade ? korg ade ? takk hadaaaa !! HAAHHAAHA :D
BUT !!!!!! budak paling syaz benci pon join lahh "_____"
sape eh ? EX syaz kat atas nie yg baru syaz citer nie lahh . hadoii . nak tanak tepakse trime hakikat !! grr .. hmm , dah2 .. mampos la dy :D
so , alaon kytorg myb 200 kot . jgn tekejot k .. pas raya baru kytorg bwad persembahan tu kat dataran merdeka :) . now kytorg tenga belatih , penat tak penat la kan . bolan pose pulak tuu . haihhh , saba lah hati :)
so , kytorg campor ngan budak medan ,, huhuhu .. tahun nie mang best gila lah . manyak dah sijil2 syaz dpt sbb join mcm2 ..

okayy lah .. lege skit hati nie bile dah share mcm2 ngan korg . take care all :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...