my followers :)

Monday, 28 November 2011

HIM ♥

salam all :)

dah lama tak update kan ? last yg syaz update pun pasal BUDAK TAK MATANG tu .. hehee , lepas abes jee update pasal BUDAK TAK MATANG , syaz terus post kat wall dy ! haaa !!! padan muka kau kan . nak caik pasal lagi ngan aku kan (: okay m tutup citer pasal dy okay . dy dah mati :D

erghm ~ syaz tetiba rindu kat ex syaz . ex syaz palingggg syaz syg sgt .. hari tu , syaz g amek duit kat abg angkat syaz kat MALI'S CORNER , then syaz ternampak DIA taw .. sbb DIA memang lepak kat situ , kat situ jee selalu port dy lepak ngan kengkawan dy .. start syaz couple ngan dy dulu , sampai dah clash and skrg pun dy still lepak sana .. syaz happy sgt taw sbb dpt tgok muka dy lagi even dari jauh .. tapi , dy tak nmpk syaz , biakan lah .. kalo dy nampak syaz pun , bukannye dy peduli lagi .. sbb dy dah benci syaz , syaz terpaksa buat dy benci kat syaz .. yelah , even dah clash syaz tetap syggg dy lagi , tapi entahlah .. syaz start suka dy time syaz form 3 awal tahun lagi taw time tuu dy form 5 .. akhir tahun , baru syaz dapat dy .. syaz mcg dy time BEFDAY dy .. hehee , syaz wish dy lepastu dy call syaz .. HAHA , time tuu syaz epy sgt taw .. and dari situlah kytorg semakin rapat and couple ., syaz epy gila dapat dy . sampai kan syaz takot kehilangan dy .. tapi . skrg syaz dah kehilangan dy . syaz try nak lupakan dy , tapi tak bole . semakin syaz nak lupakan dy , semakin kuat syg syaz nie kat dy taw :'(
syaz tak bole lupa kenangan kite .. kalo kite lepak TAMAN BULAT , mesti syaz sruh dy dukong g kat kerusi .. kadang2 , syaz pelok dy dari belakang , hehee .. sweet sgt time tuu taw =)
tapi skrg , tu just kenangan yg tak dpt dilupakan .. at least , dy pernah buat syaz bahagia selama 6 bulan .. now , myb dy epy ngan kehidupan baru dy .. syaz always doakan dy epy taw even kytorg tak contact lagi .. tapi , pica2 dy , number dy still syaz simpan .. hmm ~ seriously , sejak balik dari malis tuu , syaz mimpikan dy ! dy ckp kat syaz yg dy SAYANG KAT SYAZ , DY MINTAK MAAF AND DY PELOK SYAZ ! kalo betol2 kan best , tapi skrg syaz dah ade PAES . PAES nie member dy jugak . dy yg kenal kan paes kat syaz dulu .. hmm ~ ape2 pun , syaz tetap syg kat ex syaz tuu even hati nie pernah sakit sbb dy .. tapi syaz tetap syg kan dy , haihh , semoga satu hari nanty kau sedar betapa syaz cintakan kau and memerlukan kau lagi .. at least , kalo kau anta mcg kat syaz , syaz dah cukup epy .. do take care your self sygs , may god always bless you .




this song for you




20-10-2010 - 17-04-2011

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...