my followers :)

Tuesday, 22 November 2011

khas buat kau wahai budak tak matang :)

salam :)

hi syg2 syaz sume .. sehat tak nie ? sehat ? alhamdulillah :)
hmm , syaz nak maki laaa budak nie . bole tak ? syaz bengang gila babi ngan dy .. hmm , soe ek kalo bahasa syaz nie kureng skit . tenga bengang kot :)

wey jantan , kau pk kau bagos sgt kee sampai kau nak ckp yg bukan2 kat adek aku pasal aku ? heyy , kau nie jantan dayus kan :)
apesal ? kau nak marah ? marah laa .. kau tu pandai mintak simpati ngan family aku . kau pk kau bagos apa ? tahu la kau tu sepupu ibu aku , means kau tak patot bwad mcm tu . memang patot laa aku panggil kau budak tak matang kan ^.^
ey , kau tu harap je pacik aku , tapi aku tak anggap ape2 pun . bagi aku kau tu just SAMPAH ! kau nak bunoh aku ? wuuuuu ~~ goyang nie weh :D
wey sial , pk aku nak sgt ke mintak maaf ngan kau ? aku nak tengok muka kau pun ase nak muntah taw ! so , kau jgn nak bajet alim sgt laaa ~
kau tu dtg uma aku , bwad semak je taw . cehh !! pk aku nak sgt ke dok satu rumah ngan kau meerul weh ? aku terasa mcm dalam neraka jee dok sebumbong ngan kau taw :)
HAHAHAHA , semayang buat tapi pangai kau perghhh ~~ mcm HANJING SIAL :D
asal ? panas ? ehh , NERAKA LAGI HOT taw :)
ey , pk bf aku suke ke ngan kau ? pk member2 aku suke ngan kau ? sikit pon tak taw . JUST TERPAKSA LAYAN KAU JEE !
HAHAHAHA , simpati sial ngan kau nie . ape2 pun , aku tak puas lagi nak KUTOK kau nie . tambah skit lagi bole tak ? alaaaaa~ skit jee , tak lbey pun :)
HAAAAAAAA !!! lepas nie kau tak payah semak2 nak menginap kat rumah aku , aku tak suke dok satu bumbong ngan MANUSIA BUSUK mcm kau taw syg . HAHA , syg ? puiihhhh !!! syg abah kau laaa .. aku bukan tanak mcg kau , tapi aku syg gila vavi ngan kredit aku tu . lagi satu , aku tak save pun number kau dlm contact list aku tuu .. soe eh ? bukan ape , contact list aku tu dah full . aku syg nak buang salah satu number kat contact aku . tambah kau , CACAT la pulak nanty .. hehehhee , kekadang mulot aku nie tade insurans ! main lepas je , so kalo kau tak puas hati ngan aku , jgn segan silu call aku atau mcg aku taw . aku tanak laa jumpe kau , bukan ape AKU NIE SEORG YG PEMALU . lagi satu aku GOYANG sgt ngan kau .. aku takotttttt !!!! HAHAHAHA , yelah kan , AJAL MAUT di tgn kau .. hehee , ey ! kalo kau mampos pun pk aku nak sgt ke JEJAK kubor kau ? upssss !! lupa pulak . kau mana bole mati . HAHAH , kebal kan ? ade ilmu SILAT kan ? awww ~ bitch -.-
huhh ~ penat laa pulak menaip pasal kau nie .. and one more you have to know , START WE COUPLE UNTIL BREAK AND FOREVER I NEVER LOVED YOU .. ikhlas dari aku , SYAZ :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...