my followers :)

Thursday, 10 November 2011

KAWAN :')

salam all :)

hi !! apa buat ? blog walking kaaa ? hehee , syaz ekot mood gak kalo nak blog walking nie and syaz tak terlalu manyak sgt waktu nak buat itu , ini .. haihh , so korg sehat takk ? hmm , act syaz ngah boring main gila nie tahu takkk !! tak tahu nak bwad apa .. korg pulak acane ?
haaa , syaz nak buat luahan hati laaa .. hmm , hehe .. sape2 nak bace , bace jelah . kalo tanak bole CHAO :)

act , syaz tak bape faham sgt laa ngan mem syaz sorg nie .. err , mem ke ? bole laa , nak jaga perasaan kan XP
nak pun tak bole sbb mem baik kan . tu dulu , skrg ? haihhh -.- bikin gua panassss saja :)
ade lah jugak perasaan benci tu timbol kan bila tak puas hati !!




tapi , syaz tak bole laa nak benci org lelama .. tapi kalo org dah buat taik ngan kite ape lagi lah kan !! memang tak lah syaz betego kamu >.<
tapi kan , dulu kytorg rapat gilaa ! skrg ? haihh , tulah .. bak kata pepatah TELAJAK PERAHU BOLEH BERUNDUR , TELAJAK KATA MEMBAWA PADAH ! ecececehh syaz , tak bole blahh laa kau nie :D
betol what , tapi setiap manusia pernah melakukan kesilapan right ? and tak semestinya diri nie sempurna =)
so , syaz jadi kan benda nie satu iktibar buat syaz ., kalo kite nak berkawan bole , tade masalah .. tapi berkawan lah org yg pandai and jgn terlalu rapat and percaya 100% kan :)
haha , syaz bukan laa nak nasihat korg tapi benda nie pun dari pandangan syaz sajee .. tak lbey pun laa .. korg pun mem syaz what .. kalo nak jadi BFF syaz pun bole tade masalah . if ade masalah , kite share same2 .. SHARING IS CARING taw .. hehee



haha , see .. betapa pentingnya kawan taw ! so , jom kite bangkit pulak pasal aweks nie .. hehee
bagi lelaki , awek lbey penting kot .. smpai sanggop lepak ngan awek 24 hours , tipu kawan semata2 nak lepak ngan awek .. awww ~~ kau tipu aku nyah !! HAHAHA :)
so , pepandai korg laa bahagi kan masa untuk aweks or keng kawan .. tapikan , keng kawan lbey penting taw .. KAWAN BIAR SERIBU , AWEKS BIA SATU .. hahaha , see :p



cepat pilih !! haha , kalo mcm nie lah kan , tak tahu laa nak ckp ape . sbb syaz dulu pun pena gak jadi ceni , sampai syaz tade mase nak lepak ngan member syaz . yelah , asek bekepit jee ngan bf syaz tu .. ayoyoyo -.-
tapiiiiii !! tu dulu , skrg syaz asek kelua ngan mem jee .. bf syaz dok jao kot .. hari jumaat malam baru laa jumpe .. hehe , kesian dy taw :D
okay , jom syaz tunjok kan mem2 syaz :)



- syaz and yana . my only bffffffff :D -



- apekebendeee la korg buat ! haha , nie mem bff syaz jugak :)
yan , sepet ngan ucuk -



- huii ~ adirah , yana and syaz :') -



ehh !! nie bukan bff syaz .. nie GEDIK syaz !! haha , my PEAS :)



-my kadet bomba this year . sygg korg wehh :') -



- nie mem baikkkkk syaz , aku syg kau maal :) -




- nie bebudak kelas syaz . time nie kat bukit jalil :) -



- my gegulrs :D -



- azam and nazmi :) -

and the last one !!!



soe pica kecik ! hahaa ..

hmm , korgg !! aku syg korg sesangat tahu ,, i love you :)







hee , sygg korg lbey2 :D

nahh !! syaz bagi lagu nie . tapi lagu nie syaz dapat dulu dari LOVE ZAHIR , thanks a lot my dear :')
skrg , syaz bagi lagu nie kat mem2 syaz ., hehee :P
*stop kan media player syaz tuu dulu okay :)





- nur syazwi syazani -

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...