my followers :)

Saturday, 20 August 2011

: gurau senda awak mrol ♥


hello all :)
entry kali nie syaz na citer pasal AMIRUDIN or MROL . ha ? sape mamat tu ?? tak kenal ke ? sampai hati korg :'( act , tulah SAYANG syaz .. jgn jelez ... hihihi
okay , syaz tak saba ouh na citer something nie kat korg .. BUT , mrol jgn marah k :D
kisah nye ceni ... pada suatu malam yg indah lagi dingin syaz n mrol ronda2 medan .. tiba2 !! abess~~ HAHAHAHHAAHAH ;) *gila punya syaz!
okay , na citer betol2 la nie . rileks la .. jgn marah2 doh :D
okay , tadi mlm syaz kelua ngan mrol pusing2 medan lah kan .. pastu si mrol nie nyanyi atas moto , tenga happy la katekan . tapy tak tau lah happy pasal ape .. myb dah sehat kan that's why happy kan :)
lepas tu syaz ade terasa mcm kene AIR taw . syaz ckp dalam hati lah AMBOII MAMAT NIE . LEBIH2 NAMPAK . okay , syaz diam lagy .... lepas tu kene lagy . MENYIRAP lah kan ! HAHAHA .. syaz diam jeee .. pastu tetiba mrol besuare YANG , HUJAN LAH ... syaz ckp lah , betol ke ? pastu dah manyak kali kene ujan la tukan . takan lah AIR LIUR mrol pulakk ! wakakakakaa :D
ape lagy kan , SYAZ GELAK BESAR lah atas moto tuu ! tulah , panggil hujan lagy .. seda2 la skit , sore tuu tak sedap . tgok dah hujan .. HAHA , seronok gelak kan si mrol tu ,, hihihi .... kemain laju lagy si mrol nie bwak moto ! saba jeee syaz =='
pastu kytorg singgah kat kedai char kuey teow kat sbelah skola harun tu . tahu tak kat mana ? hihihi .. kat situ pon syaz perli si mrol lagy .. syaz nanye lah np tak nyanyi agy ? tak hujan la skrg .. HAHAHA , kesian gila ngan si mrol nie :D
pastu , mrol anta syaz balik ruma ... engatkan dah tak kelua agy lepas jmpe tu , tapy kytorg jumpe balikk ! HAHA , RINDU katenyee XDD syaz pon OKAY kan sajelahh :)
hmm , ye syg .. syaz pon rindu kan awak ... syaz pon syg kan awak :)
yee , syaz na terus happy dengan awak .. nak gurau senda ngan awak , nak bermanja dengan awak n nak luahkan segala masalah syaz dengan awak
:)
KEPADA AWAK2 SYAZ KAT LUA SANE , JGN JELEZ OKAY ^^
semoga , hbgn syaz n mrol kekal lama . amin ~
tanak amin kan ? alaaaaaa , plis lahh . doa tuh wehh XD
haaa , thank you very much sygs :p

see , betapa happy nye syaz hari nie =D
even , ade skit kegelisahan . takot kalo2 one day nanti tade mcm nie lagy =='
syaz , buang perasaan kau tu jao2 k . think positive dear ..
okayy lah , syaz nak rest . take care all :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...